Славчо Балабанов от 8 б клас стана шампион на Националното състезание по чужди езици „Аз мога тук и сега“

157

Учениците от ЕГ „Акад. Людмил Стоянов“ в гр. Благоевград взеха успешно участие и в Националното състезание по чужди езици „Аз мога тук и сега“, проведено в гр. Девин.

Никол Хайтова, Магдалена Танчева, Биляна Радева и Веселина Балабанова от 12 б клас, както и Стефани Бачева, Ралица Манолова, Лиляна Терзиева и Александра Йорданова от 12 а клас прекрасно представиха зрелостниците на гимназията, като Маги и Никол се класираха на финала на състезанието и получиха специални награди.

Таня Сердарова, Христина Цонкова, Ангел Георгиев, Теодора Малчова, Михаела Смилкова и Моника Добринова се състезаваха в останалите категории – 9, 10 и 11 клас, като финалистка стана Хриси Цонкова от 10 а клас.

Изключително се гордеем с представянето на Славчо Балабанов от 8 б клас, който стана национален шампион в неговата възрастова група – 7-8 клас.

Това е поредното отлично представяне на учениците, изучаващи английски език като първи чужд език, в нашето училище.  Бъдете още по-ентусиазирани и успешни! Благодарим ви!

158

159

160

161

162

163

164